Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
200g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
3h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:60%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 122g (W ~170)
Woda: 73g
Drożdże:0.69g
Sól:: 4g
Oliwa z oliwek: 1g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:60%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 122g (W ~170)
Woda: 73g
Drożdże:0.69g
Sól:: 4g
Oliwa z oliwek: 1g
Składniki
122g
Mąka
73g
Woda
1g
Oliwa z oliwek
0.69g
Drożdże
4g
Sól
Notatki
Jedna porcja na szybko 3h
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/qsgwyzfwfa/