Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 940g (W ~330)
Woda: 564g
Drożdże:0.99g
Sól:: 28g
Oliwa z oliwek: 28g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 940g (W ~330)
Woda: 564g
Drożdże:0.99g
Sól:: 28g
Oliwa z oliwek: 28g
Składniki
940g
Mąka
564g
Woda
28g
Oliwa z oliwek
0.99g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
Ania 1
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/qs6caeuq3c/