Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas28
Czas w TO:16
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 678g (W ~340)
Woda: 421g
Drożdże:0.39g
Sól:: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas28
Czas w TO:16
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 678g (W ~340)
Woda: 421g
Drożdże:0.39g
Sól:: 21g
Składniki
678g
Mąka
421g
Woda
0.39g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/qr7hbbykox/