Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
200g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
3h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:65%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 233g (W ~170)
Woda: 152g
Drożdże:1.43g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:65%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 233g (W ~170)
Woda: 152g
Drożdże:1.43g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 5g
Składniki
233g
Mąka
152g
Woda
5g
Oliwa z oliwek
1.43g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
Na szybko
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/qpdz2xfk8v/