Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
19-05-2023 11:00
Czas przygotowywania
20-05-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
210g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
61%
Hydratacja
32h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:210g
Hydratacja:61%
Całkowity czas32
Czas w TO:16
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 512g (W ~350)
Woda: 312g
Drożdże:0.32g
Sól:: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:210g
Hydratacja:61%
Całkowity czas32
Czas w TO:16
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 512g (W ~350)
Woda: 312g
Drożdże:0.32g
Sól:: 16g
Składniki
512g
Mąka
312g
Woda
0.32g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
pizza fame 19.05
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/qnc6aatt3m/