Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
27-05-2023 09:00
Czas przygotowywania
28-05-2023 17:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
32h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas32
Czas w TO:20
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 730g (W ~350)
Woda: 475g
Drożdże:0.42g
Sól:: 24g
Oliwa z oliwek: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas32
Czas w TO:20
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 730g (W ~350)
Woda: 475g
Drożdże:0.42g
Sól:: 24g
Oliwa z oliwek: 21g
Składniki
730g
Mąka
475g
Woda
21g
Oliwa z oliwek
0.42g
Drożdże
24g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/qn3xlnjbwe/