Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
02-07-2023 13:00
Czas przygotowywania
04-07-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
340g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
54h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:340g
Hydratacja:55%
Całkowity czas54
Czas w TO:9
Czas w TK:45
Składniki Mąka: 212g (W ~390)
Woda: 117g
Drożdże:0.23g
Sól:: 6g
Oliwa z oliwek: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:340g
Hydratacja:55%
Całkowity czas54
Czas w TO:9
Czas w TK:45
Składniki Mąka: 212g (W ~390)
Woda: 117g
Drożdże:0.23g
Sól:: 6g
Oliwa z oliwek: 5g
Składniki
212g
Mąka
117g
Woda
5g
Oliwa z oliwek
0.23g
Drożdże
6g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/qlrmsiabgn/