Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
24-01-2023 22:00
Czas przygotowywania
25-01-2023 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
68%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:68%
Całkowity czas20
Czas w TO:20
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 455g (W ~320)
Woda: 309g
Drożdże:0.27g
Sól:: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:68%
Całkowity czas20
Czas w TO:20
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 455g (W ~320)
Woda: 309g
Drożdże:0.27g
Sól:: 15g
Składniki
455g
Mąka
309g
Woda
0.27g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/qlicuafdg1/