Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
18-08-2023 10:59
Czas przygotowywania
19-08-2023 14:59
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
15szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:15szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas28
Czas w TO:6
Czas w TK:22
Składniki Mąka: 2577g (W ~340)
Woda: 1546g
Drożdże:3.31g
Sól:: 77g
Parametry ciasta
Ilość porcji:15szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas28
Czas w TO:6
Czas w TK:22
Składniki Mąka: 2577g (W ~340)
Woda: 1546g
Drożdże:3.31g
Sól:: 77g
Składniki
2577g
Mąka
1546g
Woda
3.31g
Drożdże
77g
Sól
Notatki
sa
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/qkrt1rmcnj/