Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
19-11-2021 13:10
Czas przygotowywania
21-11-2021 17:10
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
52h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:62%
Całkowity czas52
Czas w TO:12
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 465g (W ~390)
Woda: 288g
Drożdże:0.34g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:62%
Całkowity czas52
Czas w TO:12
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 465g (W ~390)
Woda: 288g
Drożdże:0.34g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
465g
Mąka
288g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
0.34g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/qjgpr5ww7t/