Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
25-03-2023 15:00
Czas przygotowywania
26-03-2023 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
25h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas25
Czas w TO:25
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 492g (W ~330)
Woda: 295g
Drożdże:0.23g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas25
Czas w TO:25
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 492g (W ~330)
Woda: 295g
Drożdże:0.23g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
492g
Mąka
295g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.23g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
25h TO cuoco
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/qivv3v2ttu/