Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
29-06-2023 21:00
Czas przygotowywania
01-07-2023 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
47h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas47
Czas w TO:10
Czas w TK:37
Składniki Mąka: 832g (W ~380)
Woda: 541g
Drożdże:0.38g
Sól:: 27g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas47
Czas w TO:10
Czas w TK:37
Składniki Mąka: 832g (W ~380)
Woda: 541g
Drożdże:0.38g
Sól:: 27g
Składniki
832g
Mąka
541g
Woda
0.38g
Drożdże
27g
Sól
Notatki
PETRA 5037
1 TO blok
7 TO kulki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/qfevjpiujv/