Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
31-01-2023 15:02
Czas przygotowywania
01-02-2023 15:02
Czas wypieku
Parametry ciasta
274g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:274g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 1001g (W ~330)
Woda: 601g
Drożdże:1.07g
Sól:: 24g
Oliwa z oliwek: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:274g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 1001g (W ~330)
Woda: 601g
Drożdże:1.07g
Sól:: 24g
Oliwa z oliwek: 18g
Składniki
1001g
Mąka
601g
Woda
18g
Oliwa z oliwek
1.07g
Drożdże
24g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/qezmyzan6w/