Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
41h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas41
Czas w TO:15
Czas w TK:26
Składniki Mąka: 606g (W ~370)
Woda: 376g
Drożdże:0.38g
Sól:: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas41
Czas w TO:15
Czas w TK:26
Składniki Mąka: 606g (W ~370)
Woda: 376g
Drożdże:0.38g
Sól:: 18g
Składniki
606g
Mąka
376g
Woda
0.38g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
Caputto + Basia
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/qehj8sb9jy/