Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
02-05-2023 19:00
Czas przygotowywania
03-05-2023 17:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas22
Czas w TO:10
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 604g (W ~320)
Woda: 362g
Drożdże:0.76g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas22
Czas w TO:10
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 604g (W ~320)
Woda: 362g
Drożdże:0.76g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
604g
Mąka
362g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
0.76g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/qdpeopovlj/