Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
24-08-2023 21:30
Czas przygotowywania
26-08-2023 21:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:63%
Całkowity czas48
Czas w TO:16
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 674g (W ~380)
Woda: 425g
Drożdże:0.30g
Sól:: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:63%
Całkowity czas48
Czas w TO:16
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 674g (W ~380)
Woda: 425g
Drożdże:0.30g
Sól:: 21g
Składniki
674g
Mąka
425g
Woda
0.30g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/qcksiolszl/