Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
272g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
8h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:272g
Hydratacja:60%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 501g (W ~240)
Woda: 300g
Drożdże:0.82g
Sól:: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:272g
Hydratacja:60%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 501g (W ~240)
Woda: 300g
Drożdże:0.82g
Sól:: 15g
Składniki
501g
Mąka
300g
Woda
0.82g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/qbyju5cmhq/