Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 592g (W ~330)
Woda: 373g
Drożdże:0.29g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 592g (W ~330)
Woda: 373g
Drożdże:0.29g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 17g
Składniki
592g
Mąka
373g
Woda
17g
Oliwa z oliwek
0.29g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/qbvrxhhs1f/