Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
27-05-2022 20:02
Czas przygotowywania
29-05-2022 20:02
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:70%
Całkowity czas48
Czas w TO:24
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 835g (W ~380)
Woda: 585g
Drożdże:0.07g
Sól:: 35g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:70%
Całkowity czas48
Czas w TO:24
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 835g (W ~380)
Woda: 585g
Drożdże:0.07g
Sól:: 35g
Składniki
835g
Mąka
585g
Woda
0.07g
Drożdże
35g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/qbd9bzp8qw/