Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
290g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
71h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:290g
Hydratacja:62%
Całkowity czas71
Czas w TO:18
Czas w TK:53
Składniki Mąka: 521g (W ~420)
Woda: 323g
Drożdże:0.23g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:290g
Hydratacja:62%
Całkowity czas71
Czas w TO:18
Czas w TK:53
Składniki Mąka: 521g (W ~420)
Woda: 323g
Drożdże:0.23g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 10g
Składniki
521g
Mąka
323g
Woda
10g
Oliwa z oliwek
0.23g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/qahok5g6iz/