Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
01-09-2022 17:05
Czas przygotowywania
01-09-2022 20:05
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
3h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 157g (W ~170)
Woda: 86g
Drożdże:0.96g
Sól:: 4g
Oliwa z oliwek: 3g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 157g (W ~170)
Woda: 86g
Drożdże:0.96g
Sól:: 4g
Oliwa z oliwek: 3g
Składniki
157g
Mąka
86g
Woda
3g
Oliwa z oliwek
0.96g
Drożdże
4g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/q8fzf8hhn0/