Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
01-01-2022 19:00
Czas przygotowywania
03-01-2022 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:12
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 329g (W ~380)
Woda: 197g
Drożdże:0.26g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 4g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:12
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 329g (W ~380)
Woda: 197g
Drożdże:0.26g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 4g
Składniki
329g
Mąka
197g
Woda
4g
Oliwa z oliwek
0.26g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/q771fqsarn/