Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
27-12-2022 12:59
Czas przygotowywania
29-12-2022 18:59
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
64%
Hydratacja
54h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:64%
Całkowity czas54
Czas w TO:6
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 969g (W ~390)
Woda: 620g
Drożdże:1.21g
Sól:: 31g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:64%
Całkowity czas54
Czas w TO:6
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 969g (W ~390)
Woda: 620g
Drożdże:1.21g
Sól:: 31g
Składniki
969g
Mąka
620g
Woda
1.21g
Drożdże
31g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/q5g49gmoxg/