Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
17-04-2023 18:10
Czas przygotowywania
19-04-2023 16:10
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
46h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas46
Czas w TO:13
Czas w TK:33
Składniki Mąka: 471g (W ~380)
Woda: 282g
Drożdże:0.43g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas46
Czas w TO:13
Czas w TK:33
Składniki Mąka: 471g (W ~380)
Woda: 282g
Drożdże:0.43g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
471g
Mąka
282g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
0.43g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
Pierwsza na polselli classica
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/q3t8yuindo/