Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
24-03-2022 17:00
Czas przygotowywania
26-03-2022 13:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas44
Czas w TO:9
Czas w TK:35
Składniki Mąka: 455g (W ~380)
Woda: 273g
Drożdże:0.48g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas44
Czas w TO:9
Czas w TK:35
Składniki Mąka: 455g (W ~380)
Woda: 273g
Drożdże:0.48g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
455g
Mąka
273g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
0.48g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
pierwsza pizza, maka magiche pizza, drozdze rozmrazane
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/q3eyajljt2/