Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
23-07-2023 00:40
Czas przygotowywania
23-07-2023 12:40
Czas wypieku
Parametry ciasta
400g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
12h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:400g
Hydratacja:60%
Całkowity czas12
Czas w TO:2
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 489g (W ~280)
Woda: 293g
Drożdże:2.69g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 3g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:400g
Hydratacja:60%
Całkowity czas12
Czas w TO:2
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 489g (W ~280)
Woda: 293g
Drożdże:2.69g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 3g
Składniki
489g
Mąka
293g
Woda
3g
Oliwa z oliwek
2.69g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/q1k2yoauem/