Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
29-11-2022 21:47
Czas przygotowywania
30-11-2022 19:47
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas22
Czas w TO:12
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 458g (W ~320)
Woda: 275g
Drożdże:0.44g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 4g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas22
Czas w TO:12
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 458g (W ~320)
Woda: 275g
Drożdże:0.44g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 4g
Składniki
458g
Mąka
275g
Woda
4g
Oliwa z oliwek
0.44g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/pxgpadg2s3/