Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
12szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 2028g (W ~330)
Woda: 1217g
Drożdże:5.08g
Sól:: 61g
Oliwa z oliwek: 55g
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 2028g (W ~330)
Woda: 1217g
Drożdże:5.08g
Sól:: 61g
Oliwa z oliwek: 55g
Składniki
2028g
Mąka
1217g
Woda
55g
Oliwa z oliwek
5.08g
Drożdże
61g
Sól
Notatki
2x
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/pw90ypkx4z/