Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
10szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:10
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 1605g (W ~380)
Woda: 1043g
Drożdże:1.33g
Sól:: 52g
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:10
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 1605g (W ~380)
Woda: 1043g
Drożdże:1.33g
Sól:: 52g
Składniki
1605g
Mąka
1043g
Woda
1.33g
Drożdże
52g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/pvnxsn9pfo/