Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 893g (W ~330)
Woda: 581g
Drożdże:0.76g
Sól:: 26g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 893g (W ~330)
Woda: 581g
Drożdże:0.76g
Sól:: 26g
Składniki
893g
Mąka
581g
Woda
0.76g
Drożdże
26g
Sól
Notatki
Pizzocha
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ptbgozrdhl/