Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
20-11-2021 19:01
Czas przygotowywania
21-11-2021 13:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
255g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
18h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:255g
Hydratacja:60%
Całkowity czas18
Czas w TO:6
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 939g (W ~310)
Woda: 563g
Drożdże:1.75g
Sól:: 28g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:255g
Hydratacja:60%
Całkowity czas18
Czas w TO:6
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 939g (W ~310)
Woda: 563g
Drożdże:1.75g
Sól:: 28g
Składniki
939g
Mąka
563g
Woda
1.75g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
Pancio
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ppkmbtaywb/