Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
09-11-2022 22:00
Czas przygotowywania
11-11-2022 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
45h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas45
Czas w TO:5
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 1214g (W ~380)
Woda: 728g
Drożdże:1.90g
Sól:: 36g
Oliwa z oliwek: 22g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas45
Czas w TO:5
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 1214g (W ~380)
Woda: 728g
Drożdże:1.90g
Sól:: 36g
Oliwa z oliwek: 22g
Składniki
1214g
Mąka
728g
Woda
22g
Oliwa z oliwek
1.90g
Drożdże
36g
Sól
Notatki
Blblbl
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ppbsmwuv1b/