Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
150g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
16h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:150g
Hydratacja:60%
Całkowity czas16
Czas w TO:16
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 276g (W ~300)
Woda: 165g
Drożdże:0.20g
Sól:: 8g
Oliwa z oliwek: 1g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:150g
Hydratacja:60%
Całkowity czas16
Czas w TO:16
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 276g (W ~300)
Woda: 165g
Drożdże:0.20g
Sól:: 8g
Oliwa z oliwek: 1g
Składniki
276g
Mąka
165g
Woda
1g
Oliwa z oliwek
0.20g
Drożdże
8g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/pluuxzwkxf/