Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
13-04-2022 12:00
Czas przygotowywania
16-04-2022 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
10szt.
Ilość porcji
66%
Hydratacja
78h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:66%
Całkowity czas78
Czas w TO:20
Czas w TK:58
Składniki Mąka: 1477g (W ~420)
Woda: 975g
Drożdże:0.83g
Sól:: 49g
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:66%
Całkowity czas78
Czas w TO:20
Czas w TK:58
Składniki Mąka: 1477g (W ~420)
Woda: 975g
Drożdże:0.83g
Sól:: 49g
Składniki
1477g
Mąka
975g
Woda
0.83g
Drożdże
49g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/plu8t63oiv/