Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
320g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
27h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:320g
Hydratacja:60%
Całkowity czas27
Czas w TO:10
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 782g (W ~340)
Woda: 469g
Drożdże:0.60g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:320g
Hydratacja:60%
Całkowity czas27
Czas w TO:10
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 782g (W ~340)
Woda: 469g
Drożdże:0.60g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 14g
Składniki
782g
Mąka
469g
Woda
14g
Oliwa z oliwek
0.60g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/pkljzdgqsf/