Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
245g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
56%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:245g
Hydratacja:56%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 914g (W ~330)
Woda: 512g
Drożdże:1.08g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:245g
Hydratacja:56%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 914g (W ~330)
Woda: 512g
Drożdże:1.08g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 18g
Składniki
914g
Mąka
512g
Woda
18g
Oliwa z oliwek
1.08g
Drożdże
26g
Sól
Notatki
6×245 satgioni superiore 56% 35g
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/pjygrap9wt/