Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
29-08-2022 10:00
Czas przygotowywania
31-08-2022 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
215g
Waga porcji
7szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
58h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:215g
Hydratacja:63%
Całkowity czas58
Czas w TO:5
Czas w TK:53
Składniki Mąka: 908g (W ~400)
Woda: 572g
Drożdże:1.06g
Sól:: 26g
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:215g
Hydratacja:63%
Całkowity czas58
Czas w TO:5
Czas w TK:53
Składniki Mąka: 908g (W ~400)
Woda: 572g
Drożdże:1.06g
Sól:: 26g
Składniki
908g
Mąka
572g
Woda
1.06g
Drożdże
26g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/pi5qhqiwol/