Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
46h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas46
Czas w TO:15
Czas w TK:31
Składniki Mąka: 299g (W ~380)
Woda: 186g
Drożdże:0.20g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas46
Czas w TO:15
Czas w TK:31
Składniki Mąka: 299g (W ~380)
Woda: 186g
Drożdże:0.20g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
299g
Mąka
186g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.20g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
pizza Jagienkowa
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/phxqapjo3a/