Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
20-05-2023 17:00
Czas przygotowywania
21-05-2023 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas22
Czas w TO:8
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 505g (W ~320)
Woda: 313g
Drożdże:0.72g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas22
Czas w TO:8
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 505g (W ~320)
Woda: 313g
Drożdże:0.72g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
505g
Mąka
313g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.72g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
picka
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ph92ouvo46/