Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
210g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:210g
Hydratacja:62%
Całkowity czas22
Czas w TO:15
Czas w TK:7
Składniki Mąka: 377g (W ~320)
Woda: 234g
Drożdże:0.38g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:210g
Hydratacja:62%
Całkowity czas22
Czas w TO:15
Czas w TK:7
Składniki Mąka: 377g (W ~320)
Woda: 234g
Drożdże:0.38g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
377g
Mąka
234g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
0.38g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/pgqbcvioar/