Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
28-06-2023 00:30
Czas przygotowywania
29-06-2023 00:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
278g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:278g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:7
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 500g (W ~330)
Woda: 310g
Drożdże:0.90g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:278g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:7
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 500g (W ~330)
Woda: 310g
Drożdże:0.90g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
500g
Mąka
310g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.90g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
Mikołaj 3 pizzę jgustobello
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/pfhlqpstef/