Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
66%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:66%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 467g (W ~330)
Woda: 308g
Drożdże:0.46g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:66%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 467g (W ~330)
Woda: 308g
Drożdże:0.46g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
467g
Mąka
308g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.46g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/pfalirckqm/