Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
11-02-2022 19:30
Czas przygotowywania
12-02-2022 18:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
200g
Waga porcji
7szt.
Ilość porcji
64%
Hydratacja
23h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:64%
Całkowity czas23
Czas w TO:13
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 834g (W ~330)
Woda: 534g
Drożdże:0.71g
Sól:: 32g
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:64%
Całkowity czas23
Czas w TO:13
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 834g (W ~330)
Woda: 534g
Drożdże:0.71g
Sól:: 32g
Składniki
834g
Mąka
534g
Woda
0.71g
Drożdże
32g
Sól
Notatki
7 pizz
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/pebrxkpq2y/