Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
29-04-2023 17:30
Czas przygotowywania
29-04-2023 20:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
59%
Hydratacja
3h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:59%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 152g (W ~170)
Woda: 90g
Drożdże:1.00g
Sól:: 4g
Oliwa z oliwek: 4g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:59%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 152g (W ~170)
Woda: 90g
Drożdże:1.00g
Sól:: 4g
Oliwa z oliwek: 4g
Składniki
152g
Mąka
90g
Woda
4g
Oliwa z oliwek
1.00g
Drożdże
4g
Sól
Notatki
Szybko
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/pdrpanthhi/