Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
22-09-2021 20:00
Czas przygotowywania
25-09-2021 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
67%
Hydratacja
67h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:67%
Całkowity czas67
Czas w TO:7
Czas w TK:60
Składniki Mąka: 603g (W ~410)
Woda: 404g
Drożdże:0.75g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:67%
Całkowity czas67
Czas w TO:7
Czas w TK:60
Składniki Mąka: 603g (W ~410)
Woda: 404g
Drożdże:0.75g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
603g
Mąka
404g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.75g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/pcyishjved/