Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
26-05-2023 18:01
Czas przygotowywania
27-05-2023 18:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 150g (W ~330)
Woda: 95g
Drożdże:0.25g
Sól:: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 150g (W ~330)
Woda: 95g
Drożdże:0.25g
Sól:: 5g
Składniki
150g
Mąka
95g
Woda
0.25g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
2
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/pa38evxsta/