Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
14-01-2022 16:00
Czas przygotowywania
15-01-2022 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
220g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:9
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 664g (W ~330)
Woda: 398g
Drożdże:0.90g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:9
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 664g (W ~330)
Woda: 398g
Drożdże:0.90g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 18g
Składniki
664g
Mąka
398g
Woda
18g
Oliwa z oliwek
0.90g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/p7v1sz0dd7/