Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:18
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 948g (W ~380)
Woda: 569g
Drożdże:0.53g
Sól:: 28g
Oliwa z oliwek: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:18
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 948g (W ~380)
Woda: 569g
Drożdże:0.53g
Sól:: 28g
Oliwa z oliwek: 14g
Składniki
948g
Mąka
569g
Woda
14g
Oliwa z oliwek
0.53g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/p7cgxabmpx/