Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
26-02-2023 22:10
Czas przygotowywania
27-02-2023 16:10
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
18h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas18
Czas w TO:8
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 624g (W ~310)
Woda: 343g
Drożdże:0.79g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas18
Czas w TO:8
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 624g (W ~310)
Woda: 343g
Drożdże:0.79g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
624g
Mąka
343g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
0.79g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
Hanson
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/p3y8yussmy/