Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
05-09-2022 23:00
Czas przygotowywania
06-09-2022 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
21h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas21
Czas w TO:13
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 509g (W ~320)
Woda: 315g
Drożdże:0.54g
Sól:: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas21
Czas w TO:13
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 509g (W ~320)
Woda: 315g
Drożdże:0.54g
Sól:: 16g
Składniki
509g
Mąka
315g
Woda
0.54g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
Iloceitaly
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/p3w5yg4tqu/